Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476877
Прогноз погоди
Екскурсії будівлею міської ради для школярів усіх шкіл міста
7 грудня 2015 року 16:55
Сьогодні, у День відкритих дверей у Житомирській міській раді, організовано пройшли екскурсії будівлею міської ради для школярів міста.
 
Фахівці управління культури міської ради Альона Сердечна та Альона Головко розповіли про будинок міської ради як історичну будівлю, яка зведена у 1900  році за кошти Товариства взаємного кредиту, одним із засновником якого був батько Лесі Українки Петро Косач.
 
Як виявилося, багато хто з учнів вчора відвідав сайт Житомирської міської ради, цікавлячись роботою влади та новинами із життя міста. Цікаво юним житомирянам було дізнатися, що кожен може відвідати засідання виконкому та  сесії міської ради.
 
Учні скористалися можливістю відвідати управління та відділи міської ради, ознайомитися з їх роботою, поставити свої  запитання,  а також  сфотографуватися у кріслі за робочим столом керівників.
 
Відвідувачів зацікавила галерея портретів Почесних громадян м. Житомира, а також виставка юних художників міста в  коридорі на другому поверсі.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare