Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477051
Прогноз погоди
Будівельному коледжу ЖНАЕУ – 70 років
Сьогодні, 4 грудня, в приміщенні Будівельного коледжу Житомирського агроекологічного університету відбулися урочистості з нагоди відзначення 70-річниці з часу заснування  навчального закладу.  Цього дня до навчального закладу завітали представники міської та обласної влади, випускники та ветерани.
 
В дружній доброзичливій атмосфері студентський та викладацький колективи  згадали історію закладу, поділилися його досягненнями та розповіли про сучасні методи навчання майбутніх  будівельників, архітекторів та фахівців лісового та садо-паркового господарства.
 
Заступник міського голови Матвій Хренов привітав  присутніх зі святом: «Ваш коледж – це дух,  пам’ять, традиції та наступність поколінь. Щиро зичу вам нових звершень та натхнення у повсякденній праці на благо нашої держави! Невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів в ім'я розвитку європейської України»
 
Свої привітання колективу, студентам та почесним гостям коледжу подарували творчі колективи навчального закладу.
 
Будівельний коледж ЖНАЕУ – єдиний ВНЗ на Житомирщині, який готує техніків-будівельників, техніків з архітектурного проектування, техніків-дизайнерів та фахівців садово-паркового господарства.
 
Управління по зв’язках з громадськістю  міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare