Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 464518
Прогноз погоди
Н.Чиж: Не залишити жодну дитину міста без уваги і новорічного подарунка
4 грудня 2015 року 10:18
Перше засідання оргкомітету до новорічних свят відбулося 3 грудня під головуванням секретаря Житомирської міської ради Наталії Чиж.
 
«Ми маємо продумати усе до дрібниць. Не залишити жодну дитину міста без уваги і новорічного подарунка. Кожен маленький мешканець міста має відчути свято. Усі, без винятку, діти пільгових категорій, діти із неблагополучних сімей, діти-сироти, з особливими потребами, обдаровані діти відвідають міську ялинку, переглянуть новорічну виставу і отримать подарунок», - зазначила голова оргкомітету.
 
Наталія Чиж дала доручення відповідним виконавчим органам ради та службам щодо невідкладної підготовки до новорічних та різдвяних свят у місті Житомирі.
 
Вже з 9 грудня на майдані ім. С.П. Корольова розпочнуть встановлювати головну ялинку міста, офіційне відкриття якої заплановане на 19 грудня – День Святого Миколая. Протягом місяця у центрі міста працюватиме Різдвяний ярмарок, а зі сцени на майдані ім.С.П.Корольова для громади та гостей міста виступатимуть артисти Житомира: вертеп, виступи колективів Міського палацу культури, дитячі та молодіжні колективи, виступи підліткових спортивних клубів та професіональних артистів.
 
«Кожна дитина вірить у новорічні дива. Вони чекають на подарунки та Діда Мороза. Нехай відновиться добра традиція міської ялинки у драмтеатрі, де після перегляду вистави діти водять хороводи зі Снігурочкою та Дідом Морозом, отримують подарунки із рук казкових героїв», - зауважила Наталія Чиж. 
 
На вулиці Михайлівській вже традиційно буде встановлена ялинка, прикрашена виготовленим власноруч дітьми іграшками. Конкурс на новорічну іграшку для міської ялинки проводить громадська організація серед школярів міста Житомира.
 
До речі, у День відкритих дверей під час майстер-класів діти виготовлятимуть прикраси для ялинки, що стоятиме у холі міської ради.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове