Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477291
Прогноз погоди
Навчання безпечним правилам поведінки на льоду у зимовий період
3 грудня 2015 року 23:15
Управління з питань надзвичайних ситуацій
та цивільного захисту населення міської ради
інформує, застерігає та попереджає
 
Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради у тісній співпраці з працівниками освіти протягом грудня місяця поточного року у загальноосвітніх навчальних закладах міста проводить навчання учнів правилам безпечної поведінки на льоду у зимовий період.
 
До проведення цього заходу залучено фахівців міської комунальної рятувальної служби на воді.
 
Така взаємодія надає можливість навчити дітей прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні рішення щодо безпечного їх подолання.
 
Школярів навчають знанням і навичкам безпечної поведінки на льоду у зимовий період.
 
В ході бесід дітям розповідають про основні небезпеки зимового періоду, в які можна потрапити у повсякденному житті, та як їх уникати, як діяти в екстремальних ситуаціях.
 
Під час демонстрації відеоматеріалів із даної тематики рятувальники на воді вкотре нагадали підростаючому поколінню елементарні правила безпеки під час перебування на льоду у зимовий період.
 
Цей попереджувальний захід є досить актуальним у зв’язку з зимовими канікулами, які розпочнуться в кінці грудня. Тож, сподіваємося, що отримані знання допоможуть дітям в повсякденному житті, адже хто попереджений, той і озброєний.
 
Користуючись нагодою управління звертається до усіх громадян міста із проханням бути уважними та вкрай обережними, перебуваючи на водоймах, а особливо до батьків: не відпускайте своїх дітей гратися на замерзлих водоймах!
 
Бережіть своє життя, не нехтуйте застереженнями!


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare