Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 465092
Прогноз погоди
У місті Житомирі проходять заходи спрямовані на подолання насильства
3 грудня 2015 року 16:48
З 25 листопада по 10 грудня у місті відбуваються заходи в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».
 
2 грудня у рамках міського етапу акції відбулася вулична інформаційно-просвітницька акція з протидії торгівлі людьми  організована та проведена у співпраці управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради, управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації та ЖМГО «Авенір». За словами організаторів,  подібні заходи проводяться для привернення уваги до питань протидії торгівлі людьми та інформування про заходи безпеки.
 
«Кожного року акція «16 днів проти насильства» проходить під певним гаслом. Цьогорічна глобальна тема: «Від миру в домі до миру в усьому світі: зробити освіту безпечною для всіх».  Мета акції - активізація уваги суспільства щодо протидії проявам насильства», - зазначила начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.
 
Також вона повідомила, що цього ж дня у ЗОШ №21 м. Житомира відбулися заходи в рамках проекту «У новий рік без насильства», який реалізується ЖОМГО «Паритет» у співпраці з управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту за фінансової підтримки Українського Жіночого Фонду.  Серед школярів молодших  класів відбулася інсценізація «Герої казок проти насильства», для старших учнів школи було проведено тренінги та тематичні кола з питань протидії насильству.
 
Детальніше ознайомитися з планом заходів міського етапу Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» можна тут.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове