Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 96
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477358
Прогноз погоди
Житомирська міська гуманітарна гімназія №23 святкує 95-літній ювілей
20 листопада 2015 року 18:19
Одна з найкращих шкіл міста - Житомирська міська гуманітарна гімназія №23 ім.М.Й.Очерета -  відзначає 95-річчя  від дня заснування.  Сьогодні гімназія є лідером  гуманітарної освітньої галузі Житомирщини. Серед 50 кращих шкіл України за останні 4 роки  навчальний заклад посідає друге місце в області за результатами ЗНО та займає лідируючі позиції за результатами міських, регіональних  та всеукраїнських олімпіад.
 
Радість свята з педагогічним колективом гімназії розділив новообраний  міський голова  Житомира Сергій Сухомлин. Під час урочистостей, які пройшли сьогодні, 20 листопада, новий очільника міста  привітав  присутніх теплими  словами та підкреслив, що в усі часи заклад славився високим рівнем знань його  випускників.
 
«Я дякую вам за тепло та увагу до кожної  дитини, - звернувся до педагогічного колективу навчального закладу Сергій Сухомлин. -  Моя дитина з теплотою згадує кожен день, який провела  у стінах цієї  гімназії. Зробити все, аби наші діти були щасливими та хотіли залишатися в рідному місті, -  основне наше з вами  завдання, і я  переконаний: це нам під силу».
 
Також Сергій Сухомлин наголосив, що гімназія має бути забезпечена сучасним лінгафонним кабінетом, та висловив сподівання, що через 5 років, коли відзначатиметься 100 - річний  ювілей закладу, він буде кращим за оснащенням, більш сучасним  та європейським.
 
На адресу директора гімназії Ніни Володимирівни Купрійчук,  педагогічного, учнівського та батьківського колективів школи щирі слова вітань звучали  від  начальника управління освіти міської ради Валентина Арендарчука, начальника управління освіти та науки Житомирської облдержадміністрації Василя Калініна, голови міської організації профспілки працівників освіти і науки Тамари Чугаєвської.
 
За плідну та добросовісну працю вчителів гімназії було відзначено подяками виконавчого комітету Житомирської міської ради, управління освіти міської ради та обласної державної адміністрації.
 
Усі, хто в цей день вітали  гімназію зі святом, бажали навчальному  закладу миру,  процвітання  та відзначити ще не один ювілей у своїй історії.

 

 

 Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare