Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 464484
Прогноз погоди
Завтра у Житомирі стартує соціальний проект «Трикутна луна»
19 листопада 2015 року 14:08
Соціальний проект для дітей та молоді «Трикутна луна» передбачає комплекс заходів з метою  популяризації творів житомирських авторів, видання книг соціальної поезії «Трикутна луна», «Дорослі@діти», проведення зустрічі з вихованцями комунальної установи «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» Житомирської обласної ради в рамках відзначення Всесвітнього дня захисту дітей, проведення презентацій книг в рамках роботи з молоддю щодо попередження правопорушень в молодіжному середовищі з залученням представників молодіжних організацій м. Житомира та керівництва підліткових клубів м. Житомира, адміністрації Житомирського міського культурного центру, профілактичних зустрічей з учнями навчальних закладів м. Житомира, проведення зустрічі з молоддю, яка перебуває на профілактичному обліку в Житомирському МРВ КВІ, проведення вікторин для дітей «Права дитини», проведення зустрічей з учасниками клубів інтелектуального дозвілля «Nota Bene” та «Алатир», поповнення фондів бібліотек навчальних закладів виданнями «Трикутна луна» та «Дорослі@діти».
 
20 листопада о 16.00 год. проект розпочнеться із зустрічі з вихованцями комунальної установи «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» Житомирської обласної ради.
 
«Соціальний проект для дітей та молоді «Трикутна луна» спрямований на попередження негативних явищ в молодіжному середовищі, попередження вчинення правопорушень дітьми, формування здорового способу життя в молодіжному середовищі», - зауважує відповідальний за реалізацію проекту Вадим Жалюк.
 
У реалізації проекту беруть участь: Управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, Служба у справах дітей Житомирської міської ради, Житомирськоий МРВ кримінально-виконавчої інспекції, КУ«Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» Житомирської обласної ради, Житомирський міський культурний центр, Книжково-газетне видавництво «Полісся», Житомирський торговельно-економічний коледж, Житомирський професійо-політехнічний ліцей, Житомирська гуманітарна гімназія №3, Загальноосвітня школа № 15 м. Житомира, НАЛМО «Оксія» .
 
Управліня по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове