Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 464737
Прогноз погоди
Оголошення про початок навчання для управителів багатоквартирних житлових будинків
Житомирська міська рада оголошує про початок навчання по програмі «Управління житловою нерухомістю» для осіб, що працюють або планують працювати на ринку управління багатоквартирними житловими будинками.
 
Для участі в навчальній програмі подали заявки більше 90 осіб. Запрошуємо всіх зацікавлених осіб на І-й етап навчання, що відбудеться 17-20 листопада 2015 року в приміщенні Житомирської міської ради. Програма заходу додається.
 
Навчання проводитиметься на базі курсів підвищення кваліфікації працівників житлово-комунального господарства при НУ «Львівська Політехніка».
Лекторами навчального курсу будуть експерти і спеціалісти з питань управління нерухомим майном, юридичних, економічно-фінансових, бухгалтерських та технічних аспектів управління житловим будинком тощо.
 
Вартість навчання покривається за рахунок коштів міського бюджету міста Житомира.
 
Слухачі, які пройдуть весь навчальний курс і успішно складуть підсумкове тестування, отримають сертифікат державного зразка про підвищення кваліфікації працівника сфери житлово-комунального господарства за напрямком «Управління житловою нерухомістю».
 
За більш детальною інформацією щодо участі в навчальній програмі «Управління житловою нерухомістю» звертайтесь за адресою: Житомирська міська рада, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2, департамент економічного розвитку, каб.263.
Телефон для довідок: +38 (0412) 48-11-94.
Контактна особа: Пахолюк Борис Борисович.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове