Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 476730
Прогноз погоди
Відбулася нарада щодо готовності об’єктів життєзабезпечення міста до реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду
28 жовтня 2015 року 17:39
 
Сьогодні, 28 жовтня 2015 року, в прес-центрі Житомирської міської ради відбулася нарада з питань роботи комісії Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирські області по перевірці стану готовності об’єктів життєзабезпечення, комунальних, дорожніх та рятувальних служб міста до запобігання та оперативного реагування на можливі надзвичайні події, пов’язані із проходженням зимового періоду 2015-2016 років. 

У нараді під головуванням заступника міського голови Євгенія Демчика взяли участь начальник відділу державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Управління ДСНС в області Олександр Молодковець, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Микола Дідківський, начальник управління комунального господарства Олександр Марцун, заступник начальника управління культури міської ради Наталія Марчук, заступник начальника управління житлового господарства Ірина Ярош, представники інших підрозділів міської ради, комунальних підприємств та установ.

Комісія управління ДСНС України у Житомирській області буде працювати в місті Житомирі протягом 28 - 29 жовтня 2015 року. Перевірка проводиться у відповідності до вимог керівних документів ДСНС України. До перевірки залучено підприємства життєзабезпечення міста, виконавчі органи міської ради.

Керівництвом міської ради вжито ряд організаційних та практичних заходів направлених на підготовку міста до сталої роботи в осінньо-зимовий період, забезпеченню готовності служб життєзабезпечення до дій за призначенням.

Начальник відділу державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Управління ДСНС в області Олександр Молодковець наголосив: «Першочергове питання перевірки - визначення реального стану готовності комунальних та спеціалізованих служб міста до оперативного реагування на можливі надзвичайні події на території міста та об’єктах життєзабезпечення».

У свою чергу заступник міського голови Євгеній Демчик висловив впевненість у тому, що спільна робота комісії та представників виконавчих органів ради дозволить забезпечити належну роботу міського господарства.
 
«Впевнений, що перевірка буде організована відповідним чином і члени комісії принципово підійдуть до роботи на підприємствах, в установах та закладах міста», - зазначив заступник міського голови Є.О. Демчик.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare