Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477031
Прогноз погоди
Відбулася зустріч міського голови з ветеранами
4 грудня 2009 року 15:11

У рамках міської програми соціального захисту населення «Турбота» започатковані зустрічі міського голови Віри Шелудченко з керівниками первинних організацій ветеранів. Така зустріч відбулася 4 грудня 2009 року у залі засідань міської ради.

 

Такі зустрічі сприяють вирішенню проблем житомирян, особливо соціально незахищених верств населення міста (пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни та праці). На зустріч запрошено близько 200 керівників первинних осередків організацій ветеранів. За 2 місяці до зустрічі через раду ветеранів зібрано та вивчено проблемні питання членів організацій. Ці питання вивчалися з виїздом на місця. І сьогодні – керівники структурних підрозділів міськвиконкому прозвітували про виконану роботу та вислухали побажання ветеранів щодо подальшої співпраці.

 

Серед питань, які найбільш турбують ветеранів – це питання, які стосуються  житлово-комунального господарства та медичного забезпечення: ремонт приміщень, заміна труб водогінної системи, придбання штучних кришталиків, слухових апаратів, протезів тощо.

 

 

Протягом року за ініціативою міського голови Віри Шелудченко з радою ветеранів проводяться спільні заходи, надається допомога в організації роботи первинних громадських організацій ветеранів.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради












Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare