Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477061
Прогноз погоди
У Житомирі підвели підсумки реалізації проекту «Свобода від насильства: покращення доступу до соціальних послуг в Україні»
7 жовтня 2015 року 21:22
7 жовтня 2015 року в Житомирській міській раді відбулася прес-конференція за підсумками реалізації у місті Житомирі  проекту «Свобода від насильства: покращення доступу до соціальних послуг в Україні», реалізацію якого розпочато Міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров’я» спільно з Міністерством соціальної політики України за підтримки Міжнародної організації «Право на здоров’я». 
 
Проект передбачав проведення циклу тренінгів за програмою підготовки фахівців з міжвідомчої взаємодії у сфері протидії насильству над жінками та в сім’ях загалом. Для того, аби у подальшій своїй роботі надавати мешканцям міста якісні соціальні послуги, участь у даних тренінгах взяли фахівці соціальної сфери, органів внутрішніх справ, медичних установ та громадських організацій.

Виконавчий директор Міжнародного благодійного фонду «Українська фундація громадського здоров’я» Галина Скіпальська подякувала керівництву міста та представникам виконавчих органів ради за підтримку та високий рівень реалізації проекту: «Фактично, 3-4 місяці ми співпрацюємо з Житомирським міським центром соціальних служб та державними установами міського та обласного рівнів у рамках реалізації проекту «Свобода від насильства: покращення доступу до соціальних послуг в Україні». Цей проект стосується 11 регіонів. Житомирська область і місто Житомир вибрані як один із пілотних регіонів проекту. Я хочу подякувати і відзначити дуже високий рівень залученості, ініціативності міста Житомира в реалізації нашого проекту та проведення тренінгів».
 
У свою чергу заступник міського голови Олександр Бочковський  висловив подяку Галині Скіпальській  за активну громадську позицію та небайдужість до суспільних проблем.

«Україна потребує комплексної соціальної програми щодо консолідації зусиль з протидії насильству, кваліфікованих фахівців, які повинні працювати в правовому полі з питань притягнення до відповідальності людей, які вчиняють насильство у сім’ї, та  проведення з ними корекційної роботи, а також  з питань реабілітації жертв домашнього насильства. Тому подібні тренінги є надзвичайно важливими для підвищення рівня соціальних послуг», - сказала директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко 
 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare