Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482136
Прогноз погоди
Поділись своїм теплом
4 грудня 2009 року 09:07

 

3 грудня 2009 року у міському палаці культури відбувся тематичний вечір-концерт «Поділись своїм теплом», присвячений Міжнародному дню інвалідів.

 

 «Сьогодні хочу подякувати всім, хто працює з людьми з особливими можливостями і висловити глибоку подяку за відданість роботі, душевне тепло, яке ви даруєте людям», - зазначив заступник міського голови Іван Заінчковський.

Він також побажав  усім міцного здоров'я, особистого щастя та добробуту.

За сумлінну працю, за особисту підтримку та піклування про людей з особливими потребами вручено подяки виконкому нагороджені активісти громадських організацій інвалідів.

 

Заступник міського голови І.Заінчковський запевнив, що влада і надалі буде продовжувати щоденну роботу з людьми, які потребують підтримки та турботи: «Наш обов’язок - підтримувати вас, робити все можливе, щоб надати вам допомогу, внести у ваше життя турботу, тепло і радість, відгородити від самотності. Саме тому у місті започаткована адресна програма допомоги «Турбота», яка буде продовжена і у наступному році».

 

Усі присутні переглянули концертну програму, підготовлену колективом Палацу культури.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради







Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare