Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 463581
Прогноз погоди
Любов Цимбалюк здійснила об’їзд містом
28 вересня 2015 року 13:27
Сьогодні, 28 вересня 2015 року, в.о. міського голови Любов Цимбалюк здійснила об’їзд містом, у ході якого перевірила, як працюють комунальні служби.
 
«На разі завершується підготовка до початку опалювального сезону та роботи міського господарства у зимовий період. Щоб зрозуміти реальний стан справ, перевіримо, наскільки гарно спрацьовують усі служби на підготовчому етапі, і як оперативно вирішуються поточні проблеми», - зазначила в.о.міського голови Любов Цимбалюк.
 
Також Л.Цимбалюк зауважила, що саме працівники комунальних служб найкраще знають проблемні ділянки, знають, де мережі не витримують перепадів температури, де можна зробити поточний,  і що потребує  капітального ремонту.
 
У ході виїзної наради в.о. міського голови Любов Цимбалюк  разом з начальником комунального управління міської ради Олександром Марцуном виїхали на місця усунення поривів та ремонту водопроводу: заміна водопроводу до будинку по вул. Щорса, 135, ремонт водопровідної мережі за адресою Івана Богуна, 6, капітальний вибірковий ремонт на вул.Пролетарській.
 
Також поспілкувались з мешканцями будинку по вул. Старочуднівській, 12/77, які під час особистого виїзного прийому 3 вересня скаржилися на відсутність води у квартирах верхніх поверхів. Було запущено насосну станцію, але тиск води досі не задовольняє усіх мешканців будинку.
 
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове