Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464455
Прогноз погоди
Фахівці КП «Житомирводоканал» приїхали з міжнародної виставки з перемогою
23 вересня 2015 року 09:40
На минулому тижні м.Кірвоград зібрав представників житлово-комунального комплексу України для участі у міжнародній спеціалізованій виставці "Вода. Тепло. Будинок" для обговорення проблем галузі, обміну досвідом та  вироблення  спільної стратегії роботи в умовах значного росту тарифів на житлово-комунальні послуги.  Про це повідомила прес-служба КП "Житомирводоканал".
 
Організаторами виставки виступили об’єднання галузевих асоціацій ЖКГ України – Асоціація «Укрводоканалекологія», Асоціаціія «Укртеплокомуненерго» та Асоціація управителів житла разом з Кіровоградською торгово-промисловою палатою.
 
У рамках заходу пройшли науково-практична конференція, засідання круглих столів, робочих груп асоціації «Укрводоканалекологія», консультацїї з потенційними інвесторами, закордонними експертами, зокрема з міжнародних фінансових установ.
 
За підсумками щорічного конкурсу на краще підприємство водопрповідно-каналізаційного господарства України, проведеного під час виставки, в номінації «Кращий зварник пластмасових трубопроводів» команда КП «Житомирводоканал» зайняла почесне перше місце.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове