Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477451
Прогноз погоди
Жителі Малікова відзначили День мікрорайону
20 вересня 2015 року 00:00

19 вересня 2015 року мешканці Малікова відзначили День мікрорайону. Святкування вже вп’яте поспіль відбувається за ініціативи  депутата міської ради Валерія Онопрієнка. З нагоди 1131-річниці міста Житомира та Дня мікрорайону його жителів  привітали в.о. міського голови Любов Цимбалюк, заступник міського голови Олександр Бочковський та голова Богунської районної ради Людмила Янушевич.

«Дорогі мешканці мікрорайону Малікова,  щиро вітаю вас з Днем міста і Днем  вашого мікрорайону.  Я хочу побажати вам і нам усім, щоб в кожному куточку нашого міста, на кожній вулиці, у кожній оселі, у кожній  родині жили щастя, любов і благополуччя. Зичу нашій багатонаціональній житомирській родині єдності та порозуміння. Миру нам!»,- сказала Любов Цимбалюк.

В свою чергу організатор та натхненник проведення даного заходу Валерій Онопрієнко подякував керівництву міста за підтримку ініціатив жителів мікрорайону Малікова, зокрема він анонсував відкриття поля для гри в петанк.

«Шановні друзі, сусіди, мешканці мікрорайону Малікова, я дякую вам за наш чудовий мікрорайон, за те, що ми зробили з вами дуже багато цікавих справ. Адже лише в нашому ЖЕКу  №6 відмінили карткову систему за користування ліфтами на перших поверхах. Завдяки вам за чотири роки в мікрорайоні Малікова встановлено 12 дитячих майданчиків. Завдяки вам ми відкрили шаховий клуб. Також за підтримки Любові Цимбалюк та міської ради відкриємо перше у Житомирі поле для гри в петанк»,-   зазначив Валерій Онопрієнко.  Також він подякував мешканцям Малікова за активність і небайдужість до життя мікрорайону.

Під час урочистостей кращих працівників  мікрорайону нагородили подяками та грамотами. Для гостей виступили  вихованці  дошкільних навчальних закладів №53 та №71,  зразкової хореографічної студії «Світлячок», а також артисти Міського палацу культури.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare