Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477295
Прогноз погоди
Депутати міської ради виділили земельні ділянки учасникам АТО
17 вересня 2015 року 17:54
Сьогодні, 17 вересня 2015 року, під час засідання п’ятдесят першої (позачергової) сесії Житомирської міської ради 37 депутатів міської ради підтримали  рішення щодо надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, які приймали участь у антитерористичні операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні. Відповідно до даного рішення  надано земельні ділянки родинам чотирьох загиблих учасників АТО.  Також  за пропозицією в.о. міського голови Л.В. Цимбалюк прийнято рішення  щодо надання уповноваженим виконавчим органам міської ради в особі управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища та управління регулювання земельних відносин міської ради дозволу  на виготовлення детального плану території  та розроблення проектів землеустрою з відведення земельних ділянок за адресами  набережна Крошенська, пров. 5 Щорса, пров. 2 Тургєнєва, вул. Світинська для учасників АТО та сімей загиблих.
 
Іншим  своїм рішенням депутати затвердили проекти землеустрою  та передали  земельні ділянки у власність 7 учасникам АТО, які отримали поранення під час виконання службових обов’яків.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare