Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 465093
Прогноз погоди
Українські рятувальники відзначають професійне свято
17 вересня 2015 року 16:34
Сьогодні, 17-го вересня, своє професійне свято відзначають українські рятувальники – люди  мужніх професій, які несуть відповідальність за забезпечення надійного захисту національного багатства та  життя людей.
 
Урочистості з нагоди свята пройшли в Управлінні ДСНС України в Житомирській області.
 
«Витримка і сумління, самовіддана праця і професіоналізм, надійність і взаємовиручка – якості, що характеризують працівників, які, не шкодуючи власних життів,  рятують інших людей», - йшлося у привітанні голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна.
 
 Особовий склад, ветеранів і пенсіонерів Державної служби України з надзвичайних ситуацій, пожежної охорони, працівників аварійно-рятувальних формувань та всіх, хто причетний до рятувальної справи привітав заступник міського голови Олександр Бочковський: 
 
«Від імені житомирян дякую вам за врятовані людські життя. За те, що ви, не відступаючи перед труднощами та  ризикуючи власним життям,  залишаєтесь гарантом безпеки у нашому місті. Миру, любові  та злагоди вашим домівкам».
  
З вітальними словами  до рятувальників також  звернулися начальник управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Житомирській області  Ігор Нікітчук, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський, заступник голови обласної ради Руслан Годований.
 
Кращих  рятувальників міста та області було нагороджено грамотами, подяками та відзнаками.
 
З початку року для надання допомоги населенню з ліквідації надзвичайних подій підрозділами ДСНС області здійснено 256 виїздів по місту, врятовано 7 осіб. Окрім того, Житомирською міською комунальною службою на воді врятовано 7 осіб на водоймах міста, за що сьогодні під час урочистостей відзначено міську  рятувалну службу в особі її начальника Ігоря Ткачука.

                                                                                             Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове