Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464553
Прогноз погоди
Силою друкованого слова – про важливе
6 лютого 2009 року 10:01
Силою друкованого слова – про важливе

В Центральні міській бібліотеці для дітей, що входить до Централізованої бібліотечної системи Житомирської міської ради, відкрито книжкову виставку «Батьки і діти».
Тема виставки актуальна сьогодні, як ніколи. Адже від сімейної атмосфери , від стосунків між дітьми і батьками залежить дух сім ї , настрій, благополуччя і щастя кожного члена родини.
Книги, представлені на книжковій виставці, допоможуть звернути увагу на проблеми, які існують у родині , змусять задуматися і , можливо, декому допоможуть порадою.
Видання представлені за такими розділами : 1. Чи знаєте ви своїх дітей?
2.Світ дитинства 3.Діалоги про виховання.
Міська бібліотека для дітей як один з центрів формування духовної культури молоді, активно живе проблемами сьогоднішнього дня. До Дня Святого Валентина 12 лютого тут буде організовано бесіду-одкровення «Світом рухає любов», а до Міжнародного Дня рідної мови (21 лютого) Книжкові виставки «Мово моя, ти чарівна зірниця».

Прес-служба Житомирської міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове