Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482129
Прогноз погоди
В.о. міського голови Любов Цимбалюк привітала новонароджених житомирян
13 вересня 2015 року 19:28

 

Традиційно у день міста Житомира міський голова вітає новонароджених житомирян та їхніх батьків.
 
13 вересня в. о. міського голови Любов Цимбалюк разом з делегацією з м. Плоцька (Польща) відвідали пологові будинки міста, де привітали  батьків із новонародженими, які з’явилися на світ  в День народження Житомира.
 
Вітальні листівки та комплекти предметів першої необхідності для малюків отримали немовлята та їхні батьки Житомирського обласного  перинатального центру та пологового відділення  Центральної міської лікарні №1.
 
Звертаючись до щасливих батьків, Любов Цимбалюк висловила щирі побажання, аби їхні діти  були здоровими та  росли в незалежній, мирній, європейській  країні.
 
У Житомирському обласному перинатальному центрі  за останню добу народилося 18 немовлят. У Пологовому будинку Центральної міської лікарні №1  - 17 маленьких житомирян.
 
«Дня народження міста не буває без Дня народження дітей. Ми розвиваємося і живемо тому, що родяться  наші діти. Я щиро бажаю, щоб наші діти були здоровими та  росли в щасливих родинах під мирним небом процвітаючої України», - сказала Любов Цимбалюк.
 
                                                                                        Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare