Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5528
візитів всього: 465103
Прогноз погоди
Традиційний творчий фестиваль «Житомирська вежа»
12 вересня 2015 року 22:30
12 вересня у Житомирі відбувся традиційний фестиваль "Житомирська вежа", присвячений Дню міста.  Організатори заходу - «Благодійний фонд «Надія Є» спільно з комунальним підприємством “Житомирводоканал” за підтримки міської ради.
 
«Ми, житомиряни,  маємо об’єднатися в любові до  рідного міста, його культурних та духовних  традицій, а також берегти в чистоті і шанувати воду як основне  джерело,   що було основою народження нашого Житомира,зазначила Надія Юшкевич, директор БФ «Надія Є».
 
Святковий концерт відбувся за участі  ансамблю бального танцю «Ритм», лауреатів мистецької акції «Якщо ти зірочка, засвітись», лауреатів Премії ім. О.Пчілки».
 
Також за участю модельного агентства «Nonikmodals» та учасників проекту «Їх обличчя, його біографія »  відбулося театралізоване костюмоване дійство «На бал до вежі» .
 
На святі було представлено фотовиставку, побудовану на  матеріалах тематичного календаря « Їх обличчя, його біографія»( фотохудожник  Олександр Тарасюк), досягнення представників науково-дослідницької думки Житомира у галузі води; фотовиставку  професора М.М. Заброцького “Архетип води” ( у  діамантах води — перлини нашого міста” ; виставку  дитячих малюнків школярів міста  на тему «Кожна краплина має значення” ; книжкову виставку , присвячену житомирській вежі . 

 

                                                            Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове