Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464479
Прогноз погоди
У Житомирі започатковується щорічний музичний фестиваль «Молода Генерація»
7 вересня 2015 року 09:59
У рамках відзначення Дня міста у Житомирі  започатковується фестиваль української музики «Молода Генерація», який відбудеться 13 вересня в літньому театрі «Ракушка».   Про це розповів Віталій Сівко, голова ЖОМГО «XXI покоління», під час прес-конференції  в Житомирській міській раді.
 
У фестивалі візьмуть участь відомі українські гурти та виконавці. Відбудуться різноманітні  майстер-класи. Можна буде почути автентичне виконання пісень під бандуру, хіп-хоп, рок, поп-рок.
 
Мета  заходу -  популяризувати   українську музику, підтримати українські гурти та об’єднати молодь.
 
Організаторами є  Молодіжний Актив Розвитку Житомирської області та Обласна громадська організація «XXI покоління» за підтримки в. о. міського голови Любові Цимбалюк, управління культури Житомирської міської ради, управління у справах сім’ї, молоді і спорту облдержадміністрації, Б Ф «Надія Є», музичного центру «Бастер» (м. Тернопіль), рекламного ательє «Люкс Дизайн».
 
Про наповнення концертної програми розповів співорганізатор фестивалю, співак Артем Кондратюк:
«Головним хедлайнером заходу буде гурт “Барахта”. Виступатимуть також Rizups, Полюси, Восьмий день, Ольга Гура з автентичними музичними інструментами та багато інших. Очікуються виступи та дебюти від Житомирських колективів:Zerno Band, Heartbeats», - розповідає Артем Кондратюк.
 
Організатори також планують провести благодійну акцію та під час концерту зібрати кошти для організації поїздки в дельфінарій дітей-сиріт та  дітей, позбавлених батьківського піклування,  із дитячих будинків міста.  У планах організаторів - провести збір благодійної допомоги на започаткування алеї відомих талановитих зірок Житомирщини поблизу літньої естради Ракушка.

 

                                                                            Управління по зв’язках з громадськості міської ради 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове