Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477412
Прогноз погоди
Ситуація щодо задимлення у місті контролюється
4 вересня 2015 року 18:27
У місті Житомирі пожеж немає. Разом з тим спостерігається задимлення повітря, особливо вранці та ввечері.
 
«Станом на сьогодні у місті зафіксовано незначне перевищення вмісту сірчистого ангідриду в повітрі: 0,55-0,6 мг/м3 при допустимому значенні 0,5 мг/м3.Задимлення у Житомирі йде від сусідніх районів нашої області чи з інших областей», - поінформувала в.о.міського голови Любов Цимбалюк.

З метою стабілізації ситуації, в першу чергу зменшення кількості пожеж в області, виконавчий комітет міської ради звернувся до голови обласної державної адміністрації зобов’язати голів райдержадміністрацій області вжити вичерпних заходів щодо своєчасного реагування та зменшення кількості загорань, їх наслідків на підвідомчих територіях.
 
Також надані рекомендації керівникам виконавчих органів міської ради, направлені на зменшення наслідків задимлення, зокрема забезпечити регулярні поливання вулиць міста, обмежити під час сильного задимлення провітрювання приміщень в навчальних та лікувальних закладах міста.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare