Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477358
Прогноз погоди
Від суботи на вулиці Андріївській розпочали полив дороги
1 вересня 2015 року 12:51
Як зазначає начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун, мешканці вул. Андріївської звернулися на диспетчерську службу  міської ради з проханням прибрати вулицю, адже сміттєвози, які рухаються по вулиці, забруднюють її, залишаючи  неприємний запах і слід за спекотної погоди.
 
«З минулої суботи вулиця Андріївська поливається на прохання її мешканців. Працюватимемо з періодичністю кожен день чи через день в залежності від погодних умов. Крім поливу, проводиться також і прибирання пилососом»,- зазначає начальник управління Олександр Марцун.
 
За допомогою  поливально-миючого автомобіля вулицю очищують від бруду та наповнюють вологою.  Попередньо, щоб не допустити утворення на дорогах сміттєвих скупчень, пил та сміття прибирають за допомогою техніки, яка працює  за принципом пилососа, підмітаючи та збираючи усе сміття.
 
Дорогу поливали в суботу, неділю та  сьогодні, у вівторок. 
                                                                                              Управління по зв'язках з громадськістю міської ради 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare