Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477263
Прогноз погоди
Вітання з Днем Незалежності України!
24 серпня 2015 року 08:35
Дорогі житомиряни!
 
Від імені Житомирської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас із Днем Незалежності України – найбільшим святом нашої держави!
 
Сьогодні цей день набув особливого значення. Нажаль, знову настав час випробування для українського народу,  і, відзначаючи День Незалежності України, ми усвідомлюємо її ціну. За нашу незалежність загинули мільйони кращих синів і доньок України, адже незалежність, утвердження і розвиток демократичної, економічно міцної, соборної України - заповітна мрія багатьох поколінь.
 
Нині за наше прагнення до свободи точиться боротьба, як на сході країни, так і в думках кожного з нас. Але наша сильна і мужня, духовно багата нація зможе вистояти і у цих випробуваннях – ми переможемо.
 
У день свята щиро бажаю вам міцного здоров’я, взаєморозуміння, достатку, благополуччя та успіхів задля розбудови стабільної України. Сили та віри, гордості за нашу державу та український народ! Миру всім нам!
 
В.о.міського голови Любов Цимбалюк


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare