Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5519
візитів всього: 464638
Прогноз погоди
Спортивні новини
30 листопада 2009 року 17:49
Спортивні новини

Під патронатом Житомирського міського голови Віри Тимофіївни Шелудченко, за фінансової підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з міською федерацією футболу в місті проводяться ігри відкритого Чемпіонату міста Житомира з футболу 2009 року серед аматорських команд, в якому взяли участь команди: “ГазМяс“ , “Галант“, “Арсенал“ (Бердичів), “Арсенал“ , “Легіон“, ЖДУ, “Нікс“, “Темп“, “Атлет“.
Через епідеміологічну ситуацію у країні – заключні ігри Чемпіонату були перенесені.
І от на Центральному стадіоні 28 листопада 2009 року відбувся “золотий“ матч відкритого Чемпіонату міста Житомира серед аматорських команд між принциповими суперниками – командами міста Житомира “Арсенал“ і “Легіон“.
Гра була цікавою, і перший тайм не віщував великого рахунку. Обидві команди грали досить обережно і, що не характерно для двобою цих команд, без грубої гри. Бувший вихованець СДЮШОР з футболу – Литвиновський Сергій відкрив рахунок у першому таймі і з рахунком 1:0 на користь “Арсеналу“ команди пішли на перерву, зберігаючи інтригу та велику напругу матчу.
Але у другому таймі, після гарної комбінації, Ярослав Корнійчук заштовхує м’яч у ворота, і рахунок стає – 2:0. “Легіон“, володіючи територіальною перевагою на початку другого тайму, після другого голу втратив контроль над грою і в результаті пропускає разючу контратаку з лівого флангу, а гол-красень в праву дев’ятку, у виконанні Микити Омельянчука, викликав оплески навіть у вболівальників “Легіона“. До кінця гри залишалося 15 хвилин, але аргументів у відповідь “Легіон“ вже знайти не міг, хоча гол вони все ж таки забили – з офсайду. Глядачі чекали фінальний свисток, і тут знову “Арсенал“ проводить блискучу контратаку по лівому флангу, а Сергій Литвиновський невідпорним ударом низом у правий кут воріт забиває четвертий гол. Через декілька хвилин свисток арбітра сповістив про поразку “Легіона“ з рахунком – 4:0 і чемпіонство “Арсенала“.
Залишилося дочекатися бронзового призеру Чемпіонату, який визначиться в останніх двох іграх, претендентами виступають команди “ГазМяс“ та “Галант“.
Слідкуйте за анонсами.
___________________________

У спортивному комплексі “Динамо” 29 листопада 2009 року, в присутності міського голови, відбулося урочисте відкриття Відкритого чемпіонату м. Житомира з футзалу 2009-2010 років серед аматорських команд.
На відкритті вишикувалося 59 команд, що підтверджує велику популярність футзалу серед мешканців міста.
Другий тур змагань приніс такі результати: (друга ліга) “Персей” – “ Форца” – 8:3; “Депчик” – “Альянс” – 11:4; “Одуванчик” – “МКСЦ” – 1:3; “Комсомолець” – “ Геліос” – 5:0; “Стандарт” – “Патріот-К” – 2:4; “Омакс-центр” – “Патріот-Б” – 9:6; ОДА – “Легенда” – 3:8; “Водник“ - “Саєнко“ – 11:4; “Тигр“ - “Аматор“ – 3:3; “Старт“ - “Фортуна“ – 2:1; ЧБВС - “Штурм“ – 3:2; КІБІТ - “Дасна“ – 2:13; “
Полісся“ - “Альянс-М“ – 1:10; “Атлет“ - “Богунія“ – 7:3; “Кристал“ - “Альянс-К“ – 13:2; “Крігер“ - “Дон“ – 4:2.




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове