Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 477246
Прогноз погоди
Земельні питання склали більшість у порядку денному сесії міської ради
20 серпня 2015 року 16:17
20 серпня сесія Житомирської міської ради розглянула понад 70 питань, з них 60 стосувалися земельних питань.
 
За словами заступника начальника управління регулювання земельних відносин міської ради Валерія Драги, станом на 17 серпня до міської ради із заявами про надання земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків звернулися близько 1300 громадян, які самі або їхні сім’ї мали відношення до АТО. З них – 19 громадянам було прийнято рішення про передачу у власність земельних ділянок, а 114 громадянам  надали дозвіл на розроблення проектів землеустрою.
 
«Нажаль, сьогодні депутатський корпус не підтримав проект рішення щодо виділення земельних ділянок під багатоквартирне будівництво. А це можливість учасникам АТО, їх сім’ям отримати житло. Передбачалося, що обирати забудовників будуть самі учасники АТО, їх громадські організації», - зазначила в.о.міського голови Любов Цимбалюк.
 
Мова йшла про 5 земельних ділянок під будівництво багатоповерхових житлових будинків. За словами представника громадської організації «Атошник», один із забудовників пропонував 1950 м кв житла з 1 га земельної ділянки. «Ми підніматимемо дане питання перед депутатамb знову і знову», - зауважив учасник АТО.
 
Депутати Житомирської міської міської ради прийняли ряд рішень про передачу у власність та оренду земельних ділянок, про поновлення договорів оренди земельних ділянок, про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою та складання проектів землеустрою, внесення змін до  окремих рішень міської ради  з земельних питань.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare