Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 482138
Прогноз погоди
У «Супутнику» відбулося родинне свято «Веселий Ярмарок»
17 серпня 2015 року 10:02
16 серпня у житомирському дитячому оздоровчому таборі «Супутник»  відбулося  родинне свято «Веселий Ярмарок». У святкуванні брали участь не тільки відпочиваючі та працівники табору, а й усі охочі, зокрема запрошеними були батьки дітей. Відвідали «Супутник» і заступник міського голови Олександр Бочковський та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту  міської ради Ірина Ковальчук.
 
Директор табору Любов Ковальчук зазначила, що  родинне свято «Веселий Ярмарок» стало традиційним і проводиться вже протягом 10 років.
«Раз у зміну, ось уже протягом 10 років, ми проводимо таке родинне свято і назвали його «Веселий ярмарок» Діти, як  справжні господарі, проводять екскурсію батькам територією табору, зупиняючись на станціях, де заробляють та витрачають імпровізовані гроші «супутничатка». На станціях є різноманітні спортивні та інтелектуальні ігри, конкурси талантів, де батьки разом з дітворою  можуть заробити гроші та витратити їх на станціях «Тату», «РАГС», «Магазин», «Варенична», «Салон краси»,- сказала Любов Ковальчук.
 
Заступник міського голови О.М. Бочковський зауважив, що цього року вперше усі путівки на оздоровлення були куплені за кошти міського бюджету для організації відпочинку дітей пільгових категорій: «900 путівок було розподілено для дітей, батьки яких загинули під час АТО та є учасниками АТО, дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю».
 
Олександр Бочковський зазначив, що популярність табору настільки висока, що для того, аби охопити усіх охочих відпочивати в «Супутнику», необхідно подумати над розширенням табору: «Якісне харчування, різноманіття ігрового інвентарю, насичена розважально-виховна програма, мальовнича природа, дружній колектив – все це робить табір надзвичайно популярним не лише у місті, а й за його межами. Популярність «Супутника» настільки висока, що батьки, коли звертаються просять впершу чергу у нас путівки саме в «Супутник». Це радує та наводить на думки про його розширення».
 
Також для гостей та відпочиваючих цього дня  відбувся святковий концерт за участі педагогічних працівників табору та його вихованців.
 
Управління по зв'язках з громадськістю міської ради
 
 
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare