Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5525
візитів всього: 464705
Прогноз погоди
У Житомирі міні-футболом привертають увагу до проблеми алкоголізму та наркоманії в Україні (оновлено)
13 серпня 2015 року 11:42
Cьогодні, 13 серпня 2015 року, у Житомирі на стадіоні «Спартак» проходить Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед команд реабілітаційних центрів та громадських організацій, робота яких спрямована на допомогу людям з алко- та наркозалежностями. Метою заходу є пропаганда здорового способу життя та привернення уваги громадськості до проблеми алкоголізму та наркоманії в Україні. Організаторами є Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Міжнародною  громадською  організацією «Центр Здорової Молоді».
 
Учасниками турніру стали команди реабілітаційних центрів та громадських організацій з п’яти регіонів України. Аби показати приклад здорового способу життя, на футбольному полі зібралося 9 команд з Полтави, Дніпропетровська, Києва, Чернігова та Житомира.
 
 «Молоді люди, що вже побороли наркотичну проблему, та ті, хто з такою проблемою, на щастя,  не зіткнулися, об’єднуються в такі турніри,  аби показати суспільству, що слід проводити  вільний час з користю, що спорт та активний спосіб життя є міцною альтернативою шкідливим звичкам», - говорить Євген Нерух, керівник "Міжнародної антинаркотичної Асоціації".
 
Як зазначає  директор  Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко, такий Всеукраїнський турнір у Житомирі проходить вже другий рік поспіль. «Цьогоріч, крім команд «Центру Здорової Молоді», у турнірі бере участь команда волонтерів з Житомирського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді. Це юнаки, що навчаються у навчальних закладах м.Житомира чи працюють та активно долучаються до профілактично-просвітницьких заходів, які проводить центр. Наголошую, що всі люди, які є на футбольному полі, вже переможці, адже вони перемогли себе», - зазначає Ольга Юрченко.
 
Результати турніру:
Перше місце завоювала збірна команди м. Полтави, срібло дісталося збірній команді Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, бронза – команді «Центру Здорової Молоді» (м. Київ). Команди-переможці були нагороджені кубками. Всі учасники турніру відзначені дипломами, грамотами та подарунками від організаторів.

 

                                                                                   Управління по зв’язках з громадськістю міської  ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове