Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 463610
Прогноз погоди
Військовий комісар нагадав директорам КВЖРЕПів про мобілізацію
12 серпня 2015 року 15:41
У міській раді відбулася робоча нарада з керівниками комунальних підприємств міста з питань виконання заходів 6-ї хвилі мобілізації.

У нараді взяли участь заступник міського голови, військовий комісар міста Житомира, представники міського відділу УМВС України в Житомирській області.

«З Житомира та району ми  призвали 135 військовозобов’язаних, а необхідно було 299. Стаття 37 Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» передбачає, що директори ЖЕКів відповідають за сповіщення військовозобов’язаних, які проживають на їхній території.  Керівники мають звітувати щодня про виконану роботу. У разі, якщо людина отримала повістку, і в зазначений час не з’явилася до військкомату, ми складаємо акт і направляємо в міліцію», - сказав військовий комісар  Андрій Матвієць.

В ході робочої наради військовий комісар довів інформацію стосовно результатів проведення 6-ї хвилі мобілізації на території міста.

Також присутніх поінформували про вимоги законодавства України щодо відповідальності посадових осіб за організацію та сприяння в проведенні часткових мобілізаційних заходів.

За результатами наради, дорученням заступника міського голови зобов’язано керівників комунальних підприємств забезпечити виконання вимог розпорядчих документів Президента України щодо проведення 6-ї хвилі мобілізації.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове