Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477418
Прогноз погоди
Щодо ситуації навколо сміттєзбірного майданчика поблизу житлового будинку №104 на вул. Шелушкова
6 серпня 2015 року 12:28
 
Станом на 06.08.2015 працівниками комунальних підприємств «Виробничого житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства №15» та «Автотранспортного підприємства 0628» Житомирської міської ради спільно з приватним підприємством «Виробничим житловим ремонтно-експлуатаційним підприємством №4», а також житлово-будівельним кооперативом «Полісся» проведено прибирання сміттєзбірного майданчика поблизу житлового будинку №104 на вул. Шелушкова. На даний час вказаний майданчик перебуває в належному санітарному стані.
 
Необхідно зазначити, що з метою недопущення в подальшому повторення подібної ситуації, головою правління житлово-будівельного кооперативу «Полісся» Павліченком С.С. укладено договір з офіційно визнаним (на конкурсних засадах) підприємством-перевізником побутових відходів  на вказаній території (ПП «ВЖРЕП №4») стосовно обслуговування мешканців житлового будинку №104 на вул. Шелушкова.
 
Перенакопичення побутових відходів на вказаному сміттєзбірному майданчику відбувалося у зв’язку з відсутністю договорів на вивіз побутових відходів у мешканців поруч розташованих приватних житлових будинків, а тому директора ПП «ВЖРЕП №4» зобов’язано в максимально стислі терміни провести роботу щодо укладання договорів на території приватної житлової забудови та налагодження вивезення ТПВ відповідно до затверджених норм та правил.
Управління житлового господарства міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare