Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464459
Прогноз погоди
Л.В. Цимбалюк: Будь-які дії щодо будівництва автостанцій на в’їздах в Житомир призупинені
31 липня 2015 року 17:18
В міській раді 31 липня робоча група прийняла рішення про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок під автостанції та призупинення  будь-яких дій щодо будівництва даних об'єктів.

Депутати міської ради та представники від громади протягом години висловлювали своє бачення щодо ситуації, яка склалася навколо будівництва автостанцій.

Нагадаємо, міська рада прийняла рішення про будівництво 5 автостанцій на в’їздах в місто. Мешканці вулиці Щорса незадоволені будівництвом біля їхніх будинків автостанції та ринку, вважатимуть, що це призведе до погіршення екологічної, санітарної ситуації навколо їх будинків.

В.о.міського голови Любов Цимбалюк, яка також взяла участь в робочій групі, наполягла, що з метою знаття напруги у всіх, хто може постраждати від цієї ситуації, необхідно комплексно призупинити та відмінити усі дії на цих об’єктах.

Таким чином, Наталя Леонченко запропонувала проводити громадські слухання в тих місцях, де буде запропоновано розміщення кінцевих автостанцій.  Микола Савенко звернув увагу, що в місті не можна будувати такі станції. На його думку, їх вартує винести за межі міста.

Робоча група доручила управлінню регулювання земельних відносин разом із управлінням містобудування, юридичним департаментом підготувати проект рішення, який 6 серпня буде винесений на розгляд сесії Житомирської міської ради.
 
 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове