Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 475538
Прогноз погоди
Про інвестиційні проекти та підготовку до сесії міської ради
10 липня 2015 року 13:43
Про інвестиційні проекти та підготовку проектів рішень сесії міської ради говорив на прес-конференції 10 липня 2015 року перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Сухомлин.
 
Зокрема, він зауважив, що не усі проекти, пропозиції інвесторів підтримуються депутатським корпусом. Так, у минулому році лише за підтримки 31 голосу прийняте рішення щодо виділення земельної ділянки під будівництво аеропорту у місті Житомирі.
 
«Лише за мінімальної кількості голосів, необхідних для прийняття рішення, виділено земельну ділянку, і незабаром аеропорт запрацює. Уже зроблений перший технічний обліт житомирського летовища Боїнгом та вже найближчим часом відбудеться відкриття аеропорту», - зазначив С.Сухомлин.
 
Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин поінформував, що на найближчу сесію буде повторно внесено проект рішення щодо Індустріального парку у місті Житомирі. Також на розгляд депутатів міської ради буде винесено питання про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для споживачів І та ІІ поверхів у будинках з ліфтами, не обладнаними картковою системою. Даним рішенням буде звільнено від оплати за користування ліфтами мешканців І та ІІ поверхів будинків, при цьому відшкодовуватимуть витрати ліфтових компаній з міського бюджету, а це близько 1,6 млн грн.
 
Серед важливих питань, що заплановані на розгляд на найближчій сесії, – реконструкція 2 дитячих садочків у місті за рахунок співфінансування Фонду регіонального розвитку –ДНЗ №58 по вул. Крошенській, 12б та ДНЗ №32 на вул. Якубовського,10.

«Садочки довгий час не використовуються і знаходяться у занедбаному стані. На їх реконструкцію Фонд регіонального розвитку має виділити  18 млн грн. (ДНЗ №58) та 12 млн грн. (ДНЗ №32). Проекти зроблені, експертизи зроблені. Щоб не втрачати часу, уже оголосили тендери на ці об'єкти, щоб розпочати роботи», - поінформував С.Сухомлин.

Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин також розповів про інвестиційні проекти щодо будівництва соціального житла на вул. Черняховського та на вул. Шелушкова, 59а. На найближчу сесію також виноситься питання про підтримку реалізації інвестиційного проекту будівництва гідроелектростанції на річці Тетерів в м. Житомирі, що дозволить провести капітальний ремонт греблі та будувати ГЕС.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове