Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476900
Прогноз погоди
Житомиряни та гості міста відзначили свято Івана Купала
7 липня 2015 року 12:31
Театралізованим дійством «Купальські гуляння», благодійним концертом творчих колективів міського Палацу культури та українським співочим фестивалем «Гарне місто» відзначили давнє слов’янське свято у Житомирі. Дійство пройшло на території міського Гідропарку та розпочалось радіогазетою «Стародавні традиції українського народу», виступами творчих колективів. Свою творчість відпочиваючим дарували також гурт «Табула Раса», «Три мости», «The Suntime» та  «Super Good».
 
Організатор заходу - управління культури міської ради. За словами Наталії Марчук, заступника  начальника управління культури, відзначення дня Івана Купала покликане зберегти та примножити давні традиції українського народу та  рідного краю.
 
Кожен, хто долучився до святкування, зміг насолодитись театралізованим дійством «Купальські гуляння».

Під час концертної програми житомиряни збирали кошти на підтримку української армії.

Заступник міського голови Олександр Бочковський зауважив, що в цьому році це наймасовіший загальноміський захід, та подякував фахівцям управління культури за чудову організацію яскравого свята у фольклорному стилі. «Житомирянам весело та цікаво відзначити цей день. Адже це свято стародавніх традицій та обрядів українського народу, колоритне та цікаве», - зазначив О.Бочковський.
 
                                                    Управління по зв’язках громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare