Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464475
Прогноз погоди
У Житомирі зірки українського шоу-бізнесу зіграли у футбол
3 липня 2015 року 17:51
«За мир та єдність» - під такою назвою  1 липня 2015 року у Житомирі відбувся  благодійний спортивно-мистецький захід на підтримку героїв АТО. У рамках  патріотичного заходу на стадіоні «Спартак» пройшов  футбольний міні-турнір за участю команд «Маестро» (команда зірок української естради та кіно), «Генштаб» (команда Генерального штабу ЗСУ), «ВДВ» (команда Високомобільних десантних військ ЗСУ), «Житомир» (команда представників державної виконавчої влади та місцевого самоврядування).
 
Метою соціального проекту є надання допомоги підрозділам командування Високомобільних десантних військ  Збройних Сил України, вшанування воїнів – учасників АТО. Кошти, які отримані в ході благодійної акції, підуть на підтримку підрозділів, які виконують завдання в зоні АТО. 
 
У першому футбольному двобої десантники виграли у  команди  «Маестро» з рахунком  4:3. В наступній грі команда  Генштабу ЗСУ з рахунком 2:0 здобула перемогу  в  команди «Житомир» (представників  виконавчої влади та місцевого самоврядування). Під час третього матчу  команда «Маестро» з рахунком 1:0 виграла у команди «Житомир».

У четвертому фінальному поєдинку команда «Генштабу» взяла гору над командою «ВДВ» із рахунком 2:0.  

О 19.00 год. у Житомирському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбудеться благодійний концерт за участю зірок української естради І. Грохорського, О. Кривошапка, братів Борисенків, О. «Фоззі» (гурт ТНМК), О. Педана, С. Положинського (гурт Тартак), В. Олійника (гурт Діо.Фільми, М. Кувалдіна (гурт The Вйо), Е. «Діля» Приступа (гурт Неділя).
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове