Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 464315
Прогноз погоди
У Житомирі зірки українського шоу-бізнесу гратимуть у футбол
1 липня 2015 року 10:26
3 липня у Житомирі відбудеться патріотичний захід - благодійний спортивно-мистецький захід в підтримку героїв АТО «За мир та єдність», у рамках якого зірки українського шоу-бізнесу гратимуть у футбол та даватимуть благодійний концерт.

О 12.30 год. на стадіоні «Спартак» відбудеться урочисте відкриття заходу.

З 13.00 до 16.00 год. пройде футбольний міні-турнір за участю команд «Маестро» (команда зірок української естради та кіно), «Генштаб» (команда Генерального штабу ЗСУ), «ВДВ» (команда Високомобільних десантних військ ЗСУ), «Житомир» (команда представників державної виконавчої влади та місцевого самоврядування). Вхід на футбольний матч – вільний. Під час матчів відбудеться благодійний аукціон.
 
О 19.00 год. 3 липня у Житомирському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбудеться благодійний концерт за участю зірок української естради І. Грохорського, О. Кривошапка, братів Борисенків, О. «Фоззі» (гурт ТНМК), О. Педана, С. Положинського (гурт Тартак), В. Олійника (гурт Діо.Фільми, М. Кувалдіна (гурт The Вйо), Е. «Діля» Приступа (гурт Неділя). Благодійні квитки можна придбати в касі облмуздрамтеатру.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове