Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482105
Прогноз погоди
У Житомирі відбудеться офіцерський випускний бал
26 червня 2015 року 09:25
За традицією, яка була вперше започаткована у м. Житомир Житомирським військовим інститутом ім. С. П. Корольова та на цей час вже впроваджується в інших регіонах України, а також з метою формування позитивного іміджу Збройних Сил України, військово-патріотичного виховання молоді, зміцнення престижу професії офіцера, підтримання прагнення молоді до отримання вищої освіти, 27 червня 2015 року на  майдані  Соборному о 11.00 год. буде проведено урочисті заходи з нагоди випуску військових іноземних та цивільних фахівців Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова та інших вищих навчальних закладів міста, а також  традиційний офіційний випускний бал, який пройде під гаслом «Захисникам Вітчизни – слава!».
 
Це надзвичайно видовищне дійство, у якому братимуть участь понад 200 пар, підкреслює позитивний настрій його учасників, високу духовність та патріотизм, готовність захищати свою Батьківщину, а також є символом того, що єднання молоді нашої незалежної держави – це запорука перемоги.
 
Серед запрошених гостей – представники іноземних держав,  керівництво МО та Збройних Сил України, Житомирської області, міста Житомир, державні і громадські діячі, представники громади Житомирщини.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare