Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 482437
Прогноз погоди
Відбулася прес-конференція міського голови
25 листопада 2009 року 17:31
Відбулася прес-конференція міського голови

25 листопада 2009 року в прес-центрі міської ради відбулася прес-конференція міського голови В.Т.Шелудченко з питань суспільно-політичного життя міста Житомира.
Віра Шелудченко зазначила, що з початком передвиборчої кампанії деякі народні депутати України, зокрема Сергій Пашинський, який представляє БЮТ в Житомирській області, звинуватив міську владу та озвучив неправдиву інформацію. За словами народного депутата в Житомирі не існує Генерального плану міста. Міський голова повідомила, що Генеральний план міста був затверджений на сесії міської ради ще в 2001 році і з ним можна ознайомитися в управлінні архітектури чи на сайті Житомирської міської ради.
Віра Тимофіївна також прокоментувала звинувачення в доведенні трамвайно-тролейбусного управління до банкрутства міською владою: «Проблема ТТУ загалом викликана тим, що перед підприємством існує борг Державного бюджету України в розмірі 37 млн. грн. На 2009 рік для покриття перевезення пільгових категорій населення потрібно 23 млн. грн., в цьому році з Державного бюджету України надійшло тільки 13,5 млн. грн».
У 2009 р. Державним бюджетом вперше взагалі не передбачено коштів на житлово-комунальну сферу міста Житомира. Міська влада власними силами намагається вирішувати питання життєзабезпечення міста в житлово-комунальному господарстві.
За останній рік ціни на основні продукти харчування суттєво збільшилися. Це питання, яке регулюється центральними виконавчими органами влади. Для пом’якшення ситуації і захисту найбільш вразливих верств населення міська влада запровадила системну програму «Турбота». Це унікальна система адресної бюджетної та іншої соціальної допомоги громадянам, які потрапили в скрутне матеріальне становище. Вона вільна від корупції та адміністративного втручання. Також програма «Турбота» передбачає залучення благодійних, громадських організацій, фондів, внесків окремих громадян та проведення благодійних заходів.

Управління по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare