Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 480275
Прогноз погоди
18 червня – День дільничного інспектора міліції
18 червня 2015 року 14:34
Сьогодні, 18 червня, своє професійне свято відзначають дільничні інспектори – багаточисельний підрозділ міліції України.
 
«Від поведінки дільничного на службі і в побуті, від його вмілого виконання своїх обов’язків, від правильного спілкування з громадянами залежить авторитет всієї міліції в цілому. Рівень довіри населення до органів внутрішніх справ залежить насамперед від  якісної роботи дільничного», - зазначив  начальник УМВС України в Житомирській області полковник міліції Валерій  Рудик під час урочистих заходів  з нагоди 92- ї річниці з дня створення служб дільничних інспекторів міліції, що пройшли в УМВС України в Житомирській області.
 
Від імені територіальної громади м. Житомира, виконавчого комітету та депутатського корпусу правоохоронців привітала в.о. міського голови Любов Цимбалюк.
 
«Ви – ті люди, які тісно спілкуються з нашою громадою у повсякденному житті. Наскільки професійно ви робите свою справу – настільки безпечніше почуваються наші громадяни. Спокій в нашому місті залежить насамперед від вас, шановні дільничні інспектори міліції.  Від імені всіх житомирян я дякую вам за щоденну роботу та за збережений в місті спокій», - звернулася  до правоохоронців Любов Цимбалюк   з  побажаннями  миру,   натхнення та невичерпної наснаги  у правоохоронній діяльності на благо м. Житомира та незалежної України.
 
З вітальними словами  до дільничних інспекторів міліції також звернулися заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації В’ячеслав Поліщук, заступник голови обласної ради Руслан Годований, голова Громадської ради при обласній державній адміністрації Володимир Стельмах, керівник військово-патріотичного центру допризовної підготовки та резерву «Святослав» Олег Умінський.
 
Кращих дільничних інспекторів області та міста було нагороджено грамотами, подяками та відзнаками.
 
Нині в органах внутрішніх справ Житомирщини працює понад 380 дільничних. У поточному році розкрито понад 850 злочинів загальнокримінального характеру дільничними інспекторами  Житомирщини завдяки тісній співпраці з громадськістю.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare