Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5528
візитів всього: 465099
Прогноз погоди
У Житомирі відзначають Олімпійський день
18 червня 2015 року 12:40
Сьогодні, 18 червня 2015 року, відбулося відкриття спортивного заходу з нагоди відзначання Олімпійського Дня. Традиційно він присвячений створенню Міжнародного олімпійського комітету.
 
Участь у спортивних змаганнях взяли представники державних установ, громадських організацій, учні спортивних і загальноосвітніх шкіл, студенти вищих навчальних закладів, спортсмени, тренери та пересічні житомиряни.
 
На спортивний захід завітали  заступник міського голови  Олександр Бочковський, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь, начальник управління культури Житомирської обласної державної адміністрації Юрій Градовський, голова Житомирського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Олександр Оніщук, а також майстер спорту з легкої атлетики, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Михайло Самборський.
 
Заступник міського голови Олександр Бочковський зазначив, що Олімпійський День дуже важливим для житомирян, адже він популяризує заняття спортом, пропагує здоровий спосіб життя.
 
«Як багато у нас юних дарувань, юних спортсменів. Ви - наше майбутнє, - звернувся до присутніх Олександр Бочковський. - Бажаю вам спортивних здобутків та перемог на славу Житомира та України».
 
«Сьогодні, не тільки у Житомирі, але й по всій Україні  проходить велике спортивне свято – Олімпійський День. Він ознаменований тим, що 121 рік тому був створений Міжнародний олімпійський комітет. У цьому заході беруть участь близько 1000 дітей, що не може на радувати. Адже діти – наше майбутнє. Здорові діти - здорова нація», - сказав голова Житомирського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Олександр Оніщук.
 
У програмі заходу пробіги на дистанціях для дошкільнят, школярів, студентської молоді, спортсменів-аматорів та ветеранів, людей з особливими потребами. А також показові виступи спортсменів та аматорських колективів, конкурс малюнку на асфальті, інші заходи.
 
Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове