Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 47
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 463610
Прогноз погоди
У Житомирі наклали мораторій на видачу паспортів прив’язок нових тимчасових споруд
17 червня 2015 року 17:21
Члени виконавчого комітету міської ради прийняли рішення, яким спеціально уповноваженому органу з питань містобудування та архітектури міської ради заборонено приймати та реєструвати заяви для отримання паспортів прив’язок для нових тимчасових споруд.
 
«Термінів ми не встановлюємо, щоб був час врахувати інтереси тих підприємців, чиї тимчасові споруди встановлені та працюють законно у місті Житомирі, та дати їм можливість впорядкувати документацію. Робоча група, створена розпорядженням міського голови, має опрацювати усі питання із представниками малого бізнесу,  провести моніторинг існуючих тимчасових споруд та вийти із пропозиціями зміни діючого рішення», - зазначила в.о.міського голови Житомира Любов Цимбалюк.
 
Рішенням виконкому внесені зміни до діючого регуляторного акту – рішення міськвиконкому від 18.12.2013 № 611  «Про затвердження комплексної схеми розміщення та архітектурних типів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території  міста Житомира», яким, окрім мораторію на видачу паспортів прив’язок нових тимчасових споруд у місті Житомирі, забороняється їх розміщення у скверах. Натомість допускається розміщення ТС з ремонту одягу та годинників у внутрішньо квартальних зонах, а також ТС з продажу періодичної преси, питної води, пунктів доочищення питної води, реалізації проїзних квитків  без права торгівлі супутніми товарами там, де пішохідна доступність менша ніж 50 м від території або фасаду будівлі навчальних закладів.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове