Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482129
Прогноз погоди
Засідання комітету забезпечення доступності інвалідів до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста
24 листопада 2009 року 17:08

 

24 листопада 2009 року в прес-центрі міської ради відбулося засідання комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Житомира.

У засіданні взяли участь начальники управлінь міської ради, які відповідають за цю сферу, а саме освіти, охорони здоров’я, комунального та житлового господарства міста, транспорту, праці та соціального захисту населення тощо, і представники громадських організацій інвалідів та осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Начальники управлін прозвітували про проведену роботу у даному напрямку та заслухали пропозиції і зауваження представників громадських організацій.

Зокрема, були пропозиції щодо облаштування деяких закладів додатково виносними дерев’яними «трапами», передбачення пішоходного переходу на вул. Маяковського, проведення акції по збору коштів на облаштування пандусу з гумовим покриттям для однієї з шкіл Житомира, передбачення коштів у бюджеті міста для соціального таксі тощо.

Другим на порядку денному було питання щодо розгляду заяв щодо неможливості влаштування пандусів для забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Житомира.

 

Прес-служба міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare