Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464682
Прогноз погоди
Звіт КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» про роботу за період з 16.05.15 по 31.05.15 р.
10 червня 2015 року 09:12
Звіт КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради за період з 16.05.15 по 31.05.15 р.
 
Працівниками комунального підприємства за вказаний період проведено наступну роботу з виконання повноважень по контролю за станом благоустрою в  м. Житомирі:
 
Надано приписи юридичним та фізичним особам на усунення порушень у сфері  благоустрою в м. Житомирі, в тому числі:
КП «Житомирводоканал»
КП «Житомиртепло
комуненерго»
ЖРЕМ
Інші організації
приватні особи
Всього
2
1
-
106
131
240
 
Складено адміністративні протоколи, згідно ст. 152 КУпАП, в тому числі:
КП «Житомирводоканал»
КП «Житомиртепло
комуненерго»
ЖРЕМ
Інші організації
приватні особи
Всього
-
-
-
        1
18
   19
 
Проводиться щоденна робота по контролю за виконанням вимог рішення виконкому Житомирської міської ради від 15.04.15 №207 « Про організацію сезонної торгівлі на території міста». За не виконання обов’язкових вимог, при здійснені сезонної торгівлі за звітній період складено 2 адміністративних протоколів, надано 19 приписів: майдан Соборний, 7/1, Старий Бульвар, вул. Велика Бердичівська, 68.
 
Директору кафе «Рудь» ( вул.Велика Бердичівська, 47) надано припис та зобов’язано прибрати літній майданчик розташований без погодження відповідної схеми розміщення. Наголошено про адміністративну відповідальність за порушення  розміщення об’єктів сезонної торгівлі. Вимоги припису виконано.
 
Власника самовільно розташованого намету по вул. Клосовського, 10а було зобов’язано демонтувати споруду,привести в належний стан територію.
 
На виконання рішення Житомирської міської ради від 18.06.2014 №725 «Про впорядкування торгівлі на вулицях, майданах та тротуарах міста», КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради  організовано  щоденну роботу по забороні несанкціонованої торгівлі з залученням інспекторів лінійного відділу. За звітний період складено 11 протоколів за самовільне розміщення торговельного обладнання на території міста: вул. Гоголівська, 9, вул. Вітрука, 13, вул. Київська, 91, вул. Велика Бердичівська, 56, пр. Миру, 8.
 
Ведеться активна робота по контролю за виконанням покосів трави та бур’яну комунальними підприємствами, власниками підприємств, офісів, навчальних закладів, об’єктів торгівлі та іншими суб’єктами господарювання різних форм власності. За звітний період надано 57 приписів, перевірено їх виконання: вул. Львівська 2/8, Старий Бульвар, вул. Вокзальна 14, площа Польова.
 
Здійснюється контроль за виконанням вимог раніше наданих приписів з впорядкування квітників: вул. Велика Бердичівська, 3.
 
Під час здійснення контролю за станом благоустрою територій міста, виявлено самовільне складування будівельних матеріалів та відходів за межами власних земельних ділянок. По факту порушення на власників складаються  протоколи, надаються приписи. За звітний період надано 32 приписи, перевірено виконання раніше наданих: провул. 2 Колгоспний, 40, провул. Селецький 2, вул. І.Гонти 68
 
Проведено роботу по виявленню та притягненню до адміністративної відповідальності осіб, які ухиляються від заключення договорів на вивіз та утилізацію твердих побутових відходів по вул. Млинова, Щорса. У ході роботи складено 3 адміністративних протоколи.
 
Проводиться щоденна робота по виявленню відкритих оглядових колодязів, встановлення їх належності та надання приписів на усунення порушення. Проконтрольовано виконання раніше наданих приписів : пр. Червоний/Котляревського, вул. Малікова, 32.
 
На виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 29.03.12 р. №325 «Про затвердження правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі» інспекторами лінійного відділу проводиться робота з керівниками підприємств, установ, організацій, фізичними особами підприємцями на предмет розміщення урн для сміття поруч з приміщеннями, об’єктами підприємницької діяльності, де вони відсутні. В ході роботи надано 14 приписів, перевірено виконання раніше наданих: вул. Пушкінська, 63.
 
Після вжиття відповідних заходів реагування «Обласним центром НТТУМ» демонтовано розміщені секції тимчасової огорожі по вул. Якіра 20.
 
Робота інспекції в напрямку покращення стану благоустрою території міста продовжується.
  • Велика Бердичівська, 47
  • Велика Бердичівська, 47. Вимоги припису виконано.
  • Івана Гонти, 63
  • Івана Гонти, 63
  • Київська, 89
  • Котовського,105
  • Котовського,105
  • пр.Червоний
  • пр.Червоний
  • Соборний, 7
  • Старий Бульвар


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове