Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 482243
Прогноз погоди
Маленькі пацієнти ЦДМЛ отримали подарунки до Дня захисту дітей
4 червня 2015 року 15:05
«Не залишайся байдужим» – під такою назвою у Житомирі проходить щорічна акція зі збору канцтоварів, ігор, іграшок для організації дозвілля дітей, які перебувають на стаціонарному лікування у медичних закладах міста. Організатором благодійного  заходу, що  пройшов  у рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей,  є Центр соціальних служб у справах сім'ї, дітей та молоді.
 
Цьогоріч протягом шести днів небайдужі житомиряни могли долучитися до благодійної справи та залишити подарунки дітям у  Міському  центрі  соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
 
Зібрані під час акції речі передали сьогодні, 4 червня 2015 року, до Центральної дитячої міської лікарні. Діти, які знаходяться на стаціонарному лікуванні, отримали подарунки. Серед них – настільні ігри, канцелярські товари, книги та іграшки.
 
«Я бажаю вам, дорогі діти, щоб ви якнайшвидше одужали і були поруч зі своєю родиною. А цікаве дозвілля нехай сприяє вашому швидкому одужанню», - з побажаннями міцного здоров’я, щастя та мирного неба  звернулася до дітей в.о. міського голови Любов Цимбалюк.
 
Центральну дитячу міську лікарню також відвідали  заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський, директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Житомирської міської ради Ольга Юрченко та волонтери Житомирського агротехнічного коледжу.
 
«Для нас, дорослих, важливо створити гарний настрій  діткам, які лікуються. Адже  цікаве та змістовне дозвілля сприяє їх  швидкому одужанню», - наголосила  на  важливості подібних акцій Любов Цимбалюк та висловила  вдячність організатором та   житомирянам, які долучилися до акції, за  радісні обличчя дітей.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare