Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477296
Прогноз погоди
Підсумки міського етапу змагань Всеукраїнського дитячого руху "Школа безпеки-2015"
29 травня 2015 року 09:56
28 травня відбулося підведення підсумків міського етапу змагання гри - випробування Всеукраїнського дитячого руху «Школа безпеки-2015» серед загальноосвітніх закладів міста Житомира та  урочисте нагородження команд-переможниць.
 
«Щорічні змагання «Школа безпеки» підбивають підсумок усієї проведеної за рік роботи з питань підготовки учнів у сфері цивільного захисту і безпеки життєдіяльності у навчальних закладах", - зазначив на церемонії нагородження начальник управління надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення міської ради Микола Дідківський.
 
У змаганнях, що  пройшли 29 квітня у Житомирі на базі ЗОШ №8 та спортивного майданчику пожежного прикладного виду спорту при ДПРЧ України у Житомирській області, взяли участь 28 шкіл міста.  Організатором виступили  управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради cпільно з   управлінням освіти міської ради.
 
Змагання проводилось в 4 етапи  - «Бойове розгортання та гасіння пожежі»,  «Рятувальні роботи у зоні радіаційного або хімічного забруднення», «Пошуково-рятувальні роботи в умовах природного середовища», «Надання першої медичної допомоги». Під час виконання завдань діти мали змогу показати себе в багатьох дисциплінах: з основ надання першої медичної допомоги та змаганнях на дистанціях.

"Яку б професію ви не отримали, знання та навички діяти свідомо й зважено в екстримальних ситуаціях необхідні кожному, - наголосив  Микола Дідківський. - Ви всі вже переможці, бо ця школа гартує кращих з кращих, умілих, відважних та мужніх рятувальників".

На урочисте нагородження команд-переможниць завітав заступник міського голови Олександр Бочковський. «Мені приємно, що сьогодні, коли ми живемо в часи змін, Прапор та  Гімн України  мають велике значення для вас, молодого покоління патріотів.  Я бажаю кожному з вас, щоб у вашому житті ніколи не виникало  ситуацій, в яких би ви  застосовували знання та навички, які дала вам  «Школа безпеки», - звернувся до учасників змагань Олександр Бочковський.
 
Суддівська колегія відзначила  високий рівень показаних результатів,  командний дух серед учасників, хороші знання та визначила переможців на окремих дистанціях. 
 
На етапі «Бойове розгортання та гасіння пожежі» III місце зайняла команда ЗОШ №14, II місце - ЗОШ №17, I місце  - команда ЗОШ №5. На етапі «Рятувальні роботи у зоні радіаційного або хімічного забруднення» III місце зайняла ЗОШ №28, IIмісце - ЗОШ №5, I місце - команда ЗОШ№26. На етапі «Пошуково-рятувальні роботи в умовах природного середовища» III місце посіла команда ЗОШ №16, II місце - команда ЗОШ №17,  III місце - команда ЗОШ № 26.
У загальнокомандному заліку у номінації "За волю до перемоги" IV місце  посіла команда ЗОШ №28, III місце - команда ЗОШ №16, IIмісце  - ЗОШ № 26. Збірна команда ЗОШ №5 виборола I місце та кубок переможця у змаганнях 2015 року. 
 
Організатори заходу дякують директору ЗОШ №8  Лавриненко Наталії  Вілівні за сприяння у проведенні змагань та всім  директорам шкіл, тренерам команд, вчителям  та фахівцям, які   долучилися до підготовки та  проведення змагань "Школа безпеки-2015".
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare