Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 475707
Прогноз погоди
Фестиваль дитячої творчості „Під сузір’ям Ліри” відкрив загальноміське свято «Країна дитинства – країна мрій»
28 травня 2015 року 17:55
Традиційно напередодні Міжнародного дня захисту дітей відбулося щорічне свято – музичний фестиваль дитячої творчості «Під сузір’ям Ліри». Яскравий мистецький захід, в якому взяли участь найкращі вихованці п’яти музичних шкіл міста віком від 6 до 17 років, пройшов 28 травня у Музеї космонавтики імені С.П. Корольова за сприяння управління культури міської ради.
 
Цьогоріч фестиваль зібрав більше 50 обдарованих дітей, які представили свої кращі напрацювання. Юні музиканти та вокалісти продемонстрували свої здібності й таланти, оригінальне виконання  сучасних композицій та класичних творів.

За словами головного спеціаліста управління культури міської ради Олени Сердечної, метою фестивалю є створення сприятливих умов для прояву та реалізації творчого потенціалу дітей та юнацтва,  розвиток навичок і здібностей дітей у різних жанрах музики, а також патріотичне виховання підростаючого покоління.
Юні музиканти та вокалісти створили у Музеї космонавтики  справжнє свято.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове