Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482694
Прогноз погоди
Випуск у «Вечірній жіночій гімназії»
28 травня 2015 року 17:44
27 травня 2015 року відбулося чергове закриття щорічних курсів Клубу «Вечірня жіноча гімназія». Клуб працював з дівчатами–ученицями Вищого професійного училища-інтернату, де навчаються діти з особливими потребами.
 
«Протягом навчального року дівчата від спеціалістів отримували знання, спрямовані на формування високої культури, підвищення розвитку особистості,  підготовку до майбутнього життя. Крім того, дівчата брали участь у різних благодійних заходах, відвідували визначні місця нашого міста, зустрічались з цікавими людьми», - розповідає спеціаліст Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Марчук.
 
Найбільш цікавими для слухачок стали курси візажу та догляду за волоссям, цикл зустрічей з лікарями «Бути здоровим - модно», тренінгові заняття з психологами.
 
Кожна слухачка на закритті отримала вітальну пам’ятку на згадку про Клуб «Вечірня жіноча гімназія». Дівчата висловили слова вдячності за змістовні, цікаві та корисні заняття, які, як вони зазначили, допомогли їм розкритися, повірити в себе, навчили слідкувати за своєю зовнішністю.
 
Клуб «Вечірня жіноча гімназія» діє як спеціалізоване формування Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді уже сьомий рік. За цей час слухачками стало більше 200 дівчаток. Директор Центру Ольга Юрченко зазначила: «Ми не спрямовуємо свою увагу на навчання дівчат, а намагаємося підготувати їх до  виконання у майбутньому соціальної ролі жінки-дружини, жінки-матері, жінки-лідера».
 
Рік закінчився. Клуб уже розпочинає підготовку до наступного навчального року.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare