Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 464514
Прогноз погоди
За кошти міського бюджету у “Супутнику” оздоровлять 900 маленьких житомирян
26 травня 2015 року 18:34
Навчальний рік йде до свого завершення, і перед батьками та держустановами постає основне завдання - забезпечити дозвілля школярів.  Діти із сімей  учасників АТО оздоровлюватимуться в першу чергу.
 
13 квітня сесія Житомирської міської ради проголосувала за внесення змін в Комплексну програму оздоровлення та відпочинку дітей, в якому, зокрема, йдеться про забезпечення оздоровлення в позаміському закладі відпочинку «Супутник» для дітей, батьки яких загинули під час виконання службових обов’язків та в АТО, а також для дітей, батьки яких загинули та брали участь в антитерористичній операції. Варто звернути увагу, що право на безкоштовний відпочинок мають і члени родин учасників АТО (рідні брати та сестри).
 
У цьому році вперше за кошти міського бюджету 900 дітей шкільного віку соціально вразливих верств оздоровлюватимуться в таборі “Супутник”.
 
«2,6 млн грн з міського бюджету виділено на підтримку табору «Супутник». Близько 200 дітей з сімей АТО потребують особливої уваги. Також  безкоштовно матимуть змогу відпочити і діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування,  діти з особливими потребами,  діти з багатодітних і малозабезпечених сімей. Наші діти – це наше майбутнє, ми маємо піклуватися про їхній психологічний та фізичний стан. У таборах діти зміцнять своє здоров'я та наберуться позитивних емоцій, які втрачають через непросту ситуацію в країні», - каже в.о.міського голови Любов Цимбалюк.
 
Стан здоров'я дітей – один із найважливіших показників рівня соціально-економічного розвитку суспільства. Минулі роки оздоровлення відбувалося за рахунок Фонду соціального страхування. Нині функція оздоровлення покладена на органи місцевого самоврядування.
 
Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук пояснює, що на засіданнях координаційної ради погоджено 900 місць в таборі для оздоровлення соціально вразливих категорій дітей.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове