Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 475698
Прогноз погоди
Всеукраїнський турнір з волейболу, присвячений пам’яті Григорія Ніколайчука
25 травня 2015 року 11:02
У Житомирі на базі спорткомплексу Житомирського автодорожнього коледжу відбувся ІV Всеукраїнський турнір з волейболу серед команд юнаків 2000–2001 років народження, присвячений пам’яті Григорія Ніколайчука.
 
Цього року участь в турнірі брали 7 команд, зокрема, команди з Житомира, Коростеня, Києва, м. Ірпінь та Луцька.
 
Вітаючи юних волейболістів, заступник міського голови Олександр Бочковський зазначив, що для Житомира вже стало доброю традицією проведення змагань на честь Григорія Ніколайчука, який присвятив своє життя вихованню спортсменів. Він побажав юним волейболістам перемоги і висловив переконання, що кожен спортсмен – це вже переможець. Також Олександр Бочковський подарував житомирським волейболістам комплекти спортивної форми.
 
Переможцями цьогорічного турніру стали команди Житомирської ДЮСШ №1 та Київського спортивного інтернату.
 
Григорій Ніколайчук майже 20 років працював у ДЮСШ № 1 і за цей час підготував багатьох спортсменів високого класу, серед яких і чемпіон світу з волейболу – Сергій Козлюк. Саме Григорій Володимирович стояв біля витоків дитячого волейболу у Житомирі.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове