Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 463599
Прогноз погоди
Дорогі житомиряни! Щиро вітаю вас із Днем Героїв!

День Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків — борців за волю України,  день вшанування тих, хто поклав своє життя на вівтар Української Незалежності,  виборюючи нашу свободу.

Це чергова нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний вчинок став прикладом для майбутніх поколінь. У цей день ми віддаємо шану усім героям України – від мудрих українських князів, волелюбних козаків до героїв, які сьогодні відстоюють нашу незалежність.

Сьогодні нам усім, як повітря, потрібні такі урочини, щоб усі, хто зневірився, хто втратив надію, загубив сили, озирнувся на нашу історію, на политу кров’ю українську землю й з гордо піднятою головою став на захист рідної землі.

Пам'ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам'ять про своїх синів і дочок, що віддали життя за свободу Вітчизни.

Тож хай на нашій рідній землі, освяченій кров'ю Героїв, панують мир і злагода. Зичу добра Вам і Вашим родинам, а нашій державі - процвітання, сили й слави!

В.о. міського голови Любов Цимбалюк

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове