Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479547
Прогноз погоди
У Житомирі встановлять меморіальні дошки загиблим десантникам 95-ї окремої аеромобільної бригади
20 травня 2015 року 18:48
20 травня 2015 року члени виконавчого комітету міської ради погодили проекти рішень про встановлення меморіальних дошок загиблим десантникам 95-ї окремої аеромобільної бригади – Олегу Чернишу, який загинув у боях за Донецький аеропорт (дошка буде встановлена на фасаді торгівельно-економічного коледжу, що на вул. Черняховського, 101) та лейтенанту Дмитру Ільницькому, який загинув біля села Піски (меморіальна дошка буде встановлена на фасаді гімназії № 3, що по вулиці Котовського, 8).
 
Бійцю 95-Ї бригади Артуру Сілку встановлять меморіальну дошку на фасаді будинку, де він жив - на вулиці Сікорського, 4. За ініціативу громадської спілки "Час змін" проголосували одноголосно усі члени виконавчого комітету.
 
"До нас звернулася дружина героя Леся Сілко з проханням встановити дошку. Спільно з ГО "Атошник" ми виготовили її та займаємося облаштуванням. Коли виросте півторарічна дочка Каріна, вона  щодня бачитиме свого героя і пишатиметься тим, що батько захищав її майбутнє та всієї країни", - каже координатор громадської спілки Ірина Коцюба.
 
Нагадаємо, 14 травня на сесії Житомирської міської ради родині Артура Сілка, який загинув  під час проведення антитерористичної операції на території Донецької області, вручили орден «За мужність» III ступеня за високий професіоналізм та особисту мужність, які були проявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare